Bedankt!!!

15-07-2020 | 14:11

Begin Juni besloot ik om een actiepagina op te zetten om te wandelen tegen Corona.

Stap voor stap voor opa Toon. Als streefbedrag had ik 200 euro. Al snel had ik het streef bedrag gehaald en er kwam telkens maar meer bij. Ik weet niet hoe ik iedereen moet bedanken. Het is echt ongelofelijk.

Op vaderdag 21 Juni 2020 zijn mam en ik gaan wandelen tegen corona. Samen starten bij Koppes groep in Nieuw-Bergen. Hier stond familie, de oude baas van Toon en de pers. Zo speciaal om dit samen met mam te kunnen doen. Onderweg waren er vrienden en familie die ons onderweg steunden. Sommige liepenn zelfs een stukje mee. Dit was erg leuk en gezellig. In Wellerlooi stond opa Toon weer en nog meer familie en vrienden want vanaf hier liep Liv mee. Ook zij heeft de nodige kilometers gelopen. Super knap.

We kwamen aan in Well de laatste kilometers. Zo speciaal bij ijssalon Veronique Gelato d'italia mochten we even naar binnen en kregen we een heerlijke ijs. Deze hadden we natuurlijk dik verdiend hihi.

Met de ijs in de hand liepen we door. De laatste kilometers werden we vergezeld door mijn zus en nichtjes. In de grotestraat werden we nog toe gezongen. En ontvingen we een roosje. Daar liepen we dan door Well op weg naar de Bosserheide. 

Om 15:00 kwamen we daar aan en was er een echte finish. We ontvingen de cheque van het radboudfonds en natuurlijk een mooie medaille. 

Nu op woensdag 14 juli sluit ik de actiepagina en wil ik alle donateurs hartstikke bedanken voor de steun echt top!!!! Opa Toon komt vandaag thuis. Wij gaan er een klein feestje van maken. 

BEDANKT          BEDANKT          BEDANKT            BEDANKT                 BEDANKT                 BEDANKT