Weg met Corona

Jan Bakker

Den Helder

Qr
from € 2.000 (12%)

Het virus heeft ons allemaal in de ban. Wij worden beperkt in onze bewegingsvrijheid en veel mensen zijn in problemen gekomen doordat bedrijven zijn komen stil te liggen en zij daardoor werkloos zijn geworden. Mensen zijn ziek geworden en er zijn mensen overleden. 

Het virus moet de wereld uit. En daaraan wil ik mijn steentje bijdragen door geld in te zamelen voor het Radboud Fonds en daarmee bijdragen aan de zoektocht naar een oplossing om het Coronavirus te stoppen.

Wandelen doe ik graag. Ik ben al gestart met het Noord-HollandPad dat loopt van Texel naar het Gooi. Ik loop het van zuid naar noord en ben gestart in Huizen en tot Abcoude gekomen. Daarna heeft deze wandeling door omstandigheden lange tijd stilgelegen. In de strijd tegen het Coronavirus pak ik het nu weer op en wil de resterende 170 km van Abcoude naar Den Helder in ongeveer 8 etappes van 20 - 25 km afleggen. 

Met uw donatie voor het Radboud Fonds helpt ook u mee om het virus te stoppen en geeft u mij een steuntje in de rug voor de wandeling naar Den Helder.

Omdat de wandelingen geen rondwandelingen zijn en ik wegens het virus geen gebruik van het openbaar vervoer wil maken fiets ik ook elke keer van eind- naar startpunt om daarna met de auto mijn fiets weer op te halen. Zo geniet ik dubbel van wandelen en fietsen en ....... ook van uw steun in de rug.

Ik houd u op de hoogte van mijn vorderingen met een mooie fotoserie van de wandelingen.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Doneer nu!

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 15 30-05-2020 | 22:51 Voor het goede doel en omdat je graag wandeltochten maakt. 😉
€ 20 29-05-2020 | 19:52 Voor het goede doel en omdat Jan Bakker zich daarvoor wil gaan inspannen. Ik groet hem van harte en wens hem veel wandelplezier toe.
€ 10 29-05-2020 | 08:04
€ 25 28-05-2020 | 22:52 Het lijkt mij een goed doel en een mooi streven. Sportief solo voor de gezondheid van velen!
€ 10 28-05-2020 | 22:24