Actiestarten?

Kom in actie!
Start je eigen geldinzamelactie en vraag je familie, vrienden, buren, collega's je te steunen. Samen stoppen we het coronavirus! Klik op "Start actie", doorloop de stappen en deel je actiepagina met je eigen netwerk.

Tips

  • Een actiepagina met een paar persoonlijke foto’s en teksten zorgt voor meer donaties. Upload wat foto’s die met jou en jouw actie te maken hebben. En vertel waarom jij de actie bent gestart. Het gros van je supporters zal doneren omdat ze je aardig vinden en benieuwd zijn naar jouw besluit om deze actie te starten.
  • Voordat je iedereen gaat vertellen over je actie is het verstandig om alvast een paar donaties te hebben. Vraag je familie en beste vrienden eerst een donatie te doen voordat je alle andere mensen vraagt om te doneren. Goed voorbeeld doet namelijk goed volgen.
  • Laat zoveel mogelijk mensen weten dat je een actie bent gestart: iedereen kan eenvoudig met hun smartphone je actie bekijken en doneren. Dus deel je actie via e-mail, WhatsApp, Facebook, Twitter en/of LinkedIn.
  • Laat via Facebook, Twitter en/of LinkedIn regelmatig weten hoe het gaat met je actie. De kracht van een boodschap zit hem in de herhaling. Bedank mensen ook via deze kanalen. Doordat anderen dit zien zullen ze eerder geneigd zijn om dit ook te doen. Echt, het helpt!
  • Niet iedereen zal direct gaan doneren. Stuur daarom herinneringsmails of WhatsApp-berichten. De aanhouder wint!

Hulp nodig?
Wij helpen je graag om je actie tot een succes te maken. Neem gerust contact op met Lisette Pals, via l.pals@ru.nl

Gaat het goed? Laat het ons weten!
Gaat het goed met je actie en heb je daar een mooi verhaal bij? Laat het ons weten. Stuur ons een berichtje naar l.pals@ru.nl en misschien delen we jouw actie en verhaal via onze social-media-kanalen.