't Schaijks wandelduo

Niet voor een vierdaagsekruisje maar voor een vaccin!

Nog te gaan

from € 500 (182%)

Wij zijn Joanie en Maud. Wij zouden dit jaar voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse gaan lopen! Na al enkele maanden te hebben getraind kregen wij het verlossende bericht dat we beide waren ingeloot. Wat waren we blij dat al dat trainen van de afgelopen maanden niet voor niks was.
Helaas is de Nijmeegse Vierdaagse, net als vele evenementen, afgelast door de Corona Crisis. Maar dat stopt ons niet om toch te lopen!
Niet voor ons zelf, maar voor anderen! Wij willen 4 dagen iedere dag 20 km wandelen om geld op te halen voor Corona onderzoek aan de Radboud. Zo zijn al die trainingen toch echt niet voor niks geweest en kunnen wij een steentje bijdragen aan dit waardevolle onderzoek.
Dit is de helft van de originele 40 km per dag die we anders tijdens de Vierdaagse zouden gaan lopen. Een mooie start om volgend jaar de volle 40 km te wandelen en dit jaar voor het goede doel.

Van 23 tot 26 juli gaan wij wandelen in Schaijk en omstreken. Wil je ons nou komen aanmoedigen (op 1.5 meter natuurlijk 😉) ben je van harte welkom! Laat het ons weten dan delen we onze route.

Wij vragen iedereen, vrienden, familie, kennissen zelfs de achterneef van je buurvrouw om ons te sponseren! Niet om ons te helpen, maar voor alle mensen die kwetsbaar zijn in deze tijd. In de hoop dat er zo snel mogelijk een vaccin is waardoor we met elkaar dit virus kunnen verslaan!

Alvast heel erg bedankt!!
Wij gaan weer flink trainen voor deze prestatie en hopelijk voor de volle vierdaagse in 2021!!
Groetjes,
Joanie Vissers en Maud Siebers

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 15 28-06-2020 | 15:55
€ 10 26-06-2020 | 23:23
€ 20 25-06-2020 | 21:06
€ 15 23-06-2020 | 09:23 Ik vind het een heel mooi gebaar van de dames!
€ 100 20-06-2020 | 21:07
View all

Wat gaan we hard!!

11-06-2020 | 16:28 "Wow!!" gevolgd door "Yesssss!! is wat wij elkaar appte toen we zagen dat ons gezette doel van 500 euro, na nog niet eens 24 al bereikt was! Wat een enthousiaste en gulle sponsoren hebben nu al gedoneerd! Wat fijn dat jullie willen helpen in de strijd tegen corona! Wij kunnen jullie nu al niet genoeg bedanken voor deze snelle en mooie donaties, maar door deze vliegensvlugge sprint naar ons doel is ons wel een ding duidelijk: Dit is nog maar het begin! Geen reden om te stoppen bij dit bedrag maar een motivatie om door te gaan!  Als je al gedoneerd hebt, heel erg bedankt! Misschien kun je broer, zus, vader, moeder, tante, oom, opa, oma of zelfs de buurman of buurvrouw nog wel enthousiast maken voor onze (of andere wandelen voor de Radboud) acties! Wij gaan in ieder geval nog flink door om geld in te zamelen voor dit onderzoek!  Verder, kregen we al van een aantal mensen te horen dat ze ons graag willen aanmoedigen en onze routes willen volgen! Wij gaan binnenkort de routes uitstippelen en zorgen dat iedereen die ons willen volgen en komen aanmoedigen die kans ook krijgt! We laten nog weten hoe en wanneer wij deze gaan delen.  Nogmaals heel erg bedankt aan iedereen die al gedoneerd heeft en alvast bedankt aan de mensen die nog gaan doneren!  Groetjes,  't Schaijks Wandelduo  Joanie & Maud 
Read more