The day after en het (voorlopige) eindbedrag!

04-06-2020 | 15:37

 45 kilometer rondje Helmond 

Gister was het dan voor mij, Inge zover. 45 kilometer rondje Helmond. Vergezeld door Peter, de zwager van Pieter die deze uitdaging graag wilde aangaan.

Wat hebben we een geweldige dag gehad. 
Goed weer, verrast onderweg door verschillende supporters, een lekkere lunch in Stiphout, goede verzorging onderweg van Toy Geert en Thea en een geweldig onthaal.

Maar de kers op de taart was toch wel dat we optijd bij het Elkerliek ziekenhuis waren, zo vroeg dat we zelfs even op Pieter moesten wachten zodat we hem konden uitzwaaien. Want alsof het zo moest zijn vertrok hij uitgerekend gister naar Blixembosch om daar aan zijn verdere herstel te werken. 
de ambulance broeders namen de tijd en brachten Pieter even naar de slagbomen zodat we daar nog even een praatje hebben kunnen maken. 

Ook Juup en Fien hebben (met wel wat gezucht onderweg) de laatste 10 en 5 kilometer goed meegelopen. En niet alleen voor de beloofde Mac Donalds, zeiden ze onderweg, ook voor opa Pieter! 

Gedurende de dag kregen we voorzichtig de hoop dat we een heel mooi bedrag bekend zouden kunnen maken na het behalen van het eindpunt.

En wauw, wat zijn Geert Irma Heleen en ik super trots op het bedrag wat gister na afloop van onze wandeltochten op de actiepagina stond.

*tromgeroffel*
€6000

En het loopt nog steeds op.

Via deze weg willen wij iedereen die heeft gedoneerd, ons heeft aangemoedigd, voor ons heeft gezorgd onderweg, gesteund heeft of getroost als het nodig was, een luisterend oor heeft geboden of een hart onder de riem heeft gestoken, ontzettend bedanken. 
Zonder jullie was het ons niet gelukt. 


Pieter geeft voor ons Corona een gezicht, en al deze geweldige donaties en reacties laten zien dat pieter ook voor vele anderen Corona een gezicht geeft. Maar ook hoe belangrijk we onderzoek naar Corona vinden, zodat we dit nooit meer hoeven meemaken.

Zorg goed voor elkaar.
Samen staan we sterk.   
Samen tégen Corona!

 


Bedankt!