De start

Normal 605cbc714696a9871cc7cad5e56ed4d2a0d98677
09-05-2020 | 14:40

 Hey,

Wat leuk dat je hier even komt kijken (en hopelijk doneren) Mijn voornemen is al een aantal jaar om de Nijmeegse vierdaagse te gaan lopen in het jaar dat ik 30 zou worden. Dat is dus, volgend jaar al! 2021! Helaas hebben we nu te maken met het corona-virus waardoor hij dit jaar afgelast is.

Ik schrok toen de geruchten kwamen dat hij volgend jaar misschien ook helemaal nog niet doorgaat, daar gaat mijn voornemen/doel. 😥

Toen kwam ik via Facebook terecht op een pagina dat je kan wandelen om geld op te halen voor het onderzoek naar een vaccin. 

Langzaamaan was ik al een beetje aan het opbouwen qua kilometers wandelen, dus waarom het wandelen dan niet omzetten in een actie? Zo gezegd zo gedaan!

Vanmorgen weer 13,5 km gelopen en we gaan door! 💪

Je moest voor hier een doel stellen qua aantal kilometers. Deze heb ik op 20,21 gezet, omdat ik in 2021 de Nijmeegse hoop te lopen. Maar...natuurlijk ga ik er de komende periode meer lopen! 😉 

Zouden jullie ook willen doneren? Dit geld gaat rechtstreeks naar het Radboud Fonds die onderzoek doen naar een vaccin tegen Corona. 

Ik zal jullie hier op de hoogte houden d.m.v blogs en foto's wanneer en hoeveel ik gelopen heb😊

Alvast ontzettend bedankt!

Liefs, Nicole

Ps. Overigens heb ik vandaag ruim een uur staan kletsen onderweg, zo lang doe ik er normaal nooit over hoor 😜